Konur Köyü Dereyanı Mezrası İlkokulu

Vizyon: Gelecekte; seçkin liselere öğrenci gönderebilen, ilimiz ve ilçemiz genelinde ilköğretim okulları arasında eğitim-öğretim alanında ilk sıralarda yer alabilen, çağın ihtiyaç ve beklentilerine göre eğitim ortamlarını düzenleyebilen, sürekli gelişmelere açık olabilen, bireylerin mutlu ve huzurlu olabildikleri bir ortam sağlayabilen, kurumu içinde bulunduğu çevrenin istek, beklenti ve ihtiyaçlara cevap verebilen, karşılıklı sevgi ve saygının olduğu, düşünen, sanata ilgi duyan, sorumluluk alabilen, araştırabilen ve yorumlayan bireyler yetiştirebilen, karşılıklı sevgi ve saygının olduğu, düşünen, sanata ilgi duyan, sorumluluk alabilen, araştırabilen ve yorumlayan bireyler yetiştirebilen, karşılıklı güvene dayalı işbirliğinin oluşturulduğu bir vizyona sahibiz ve bunu paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız.

Misyon: Milli Eğitim´in temel amaçları doğrultusunda; Konur Köyü Dereyanı Mezrası Ortaokulu: Bütün çalışanların, öğrencilerin, velilerin ve çevrenin Görüşlerine saygı duymak ve ilgilenmek, İlimizde ve ilçemizde ortaokul arasında eğitim-öğretim alanında önde gelmek, çağın gereksinimlerine yanıt vermek, Başarılı kişileri teşvik etmek, BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN bilincini kurumda yaygınlaştırmak, sürekli öğrenmeyi, araştırmayı, yorumlamayı ve düşünmeyi yaşam tarzı haline getiren bireyler yetiştirmek, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Türkiye Cumhuriyeti Anayasına ve Demokrasiye uygun olarak haklarını kullanabilme görevini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilinci kazandırmak için vardır.

Başarılar:

Saatler: 08.30 / 13.50
Isınma: Karolifer
Servis Bilgisi: Çevre köy ve mezralardan taşıma yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okul binamızda 61 öğrencinin bulunduğu Konur Köyü Dereyanı Mezrası Ortaokulu ve 63 öğrencinin bulunduğu Konur Köyü Dereyanı Mezrası İmam Hatip Ortaokulu bulunmaktadır.

WEB - https://konurdereyaniokulu.meb.k12.tr

Adres - KONUR KÖYÜ DEREYANI MEZRASI İLK/ORTAOKULU