Okulumuzun Tarihçesi

Konur Köyü Dereyanı Mezrası İlk/Ortaokulu eğitim öğretim faaliyetlerine 2008 yılında 16 derslik ile hem ilköğretim hem orta öğretimini ikili öğretim şeklinde hizmet vermeye başlamıştır. Okulumuz Hakkâri’nin Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlıdır.

Okulumuz Şemdinli merkezine yaklaşık 50 km uzaklıkta olup 1 saat 5 dakika kadar sürmektedir.

Okulumuz taşımaya açık olup üç köyün öğrencilerini de barındırmaktadır. Diğer köylere servis vardır.

Okulumuz eğitim - öğretim faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana çağdaş eğitim- öğretim gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim - öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim - öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır.

24.10.2023 40